Rajztanfolyam gyerekeknek

 

9-12 éves korosztálynak ajánlom a rajzszakkört. Semmilyen rajzos előképzettség nem szükséges hozzá, teljesen az alapoktól épül fel a rajzfoglalkozások tematikája.

 

Amellett, hogy a realisztikus ábrázolásmódban fejlődünk emellett párhuzamosan lehetőségünk van a figyelmünk és koncentrációs képességünk fejlesztésére is. A rajzolás (hosszabb távon) nagyon fejlesztő hatással lehet a figyelmünk tudatos irányításában a koncentrációs képesség javításában. 

 

 

 

 

Rajztanfolyam gyerekeknek - Rajz magánóra

Ha valamilyen oknál fogva nem tud járni a gyerek vagy szeretne intenzívebben fejlődni a rajzolásban akkor lehetőség van rajz magánóra keretein belül is órákat venni. Ezzel kapcsolatban részletesebb leírást itt lehet olvasni: Rajzoktatás magánórában Szegeden.  

Mit tanulunk a rajztanfolyamon?

Kiemelném emellett a rajztanfolyamok figyelemfejlesztő hatását is. Persze ennek leginkább akkor van jelentősége ha rendszeresen gyakorolja a gyerek a rajzolást. Vagy a rajzolás során megélt figyelmi állapotot át tudja vinni az élet más területeire is. Tanulás, sport, emberi kapcsolatok stb.

 

Egyszóval nem csak rajzolunk hanem egy fejlesztő, rajzos, játékos foglalkozáson fejlődhetünk közösségben.

Rajztanfolyam időpont

Jelenleg nincs konkrétan kialakult rajzklub csoport!

Esetleg javasolni tudom a felnőtt 4 napos rajztanfolyamokat.

 

A rajztanfolyam ára

A rajzszakkör ára: 10.000Ft/ 4 alkalom. Egy alkalom 2 óra. Egy alkalmat lehet halasztani ha valaki nem tud eljönni akkor nem számít bele a 4 alkalmas bérlet árába. A rajzeszközöket én biztosítom.

Kedves szülők!

Ha szeretne járni a gyerek a rajztanfolyamra (vagy magánórában) akkor írjon nekem kapcsolat vagy hívjon és megbeszéljük a részleteket (helyszín) illetve az egyéb kérdésekre is szívesen válaszolok.

Kapcsolódó képek: