Legyél szervező!

Akár ingyen is elvégezheted a rajztanfolyamot.

 

A lényeget tekintve  a rajztanfolyam megszervezése annyiból áll, hogy minimum 4 embert kell találnod akiket érdekel a rajzolás és szeretnének részt venni a rajztanfolyamon.

 

Ha nem vagy szervező típus vagy mondjuk anyagi nehézségeid vannak vagy nincs a közeledben induló rajztanfolyam akkor is mindenképpen érdemes megpróbálni, hiszen vesztenivalód nincs.

 

Minden mást a rajztanfolyammal kapcsolatban én szervezek gondolok itt például a terembérlésre. Persze a segítséget elfogadom ha tudsz termet ami megfelelő lenne. Neked csak annyi a feladatod, hogy összehozod azt a minimum 4 főt. Természetesen lehet több is a maximum létszám 12 fő.

 

 

 

Hogyan tudok neked ebben segíteni?

 

Napjainkban az internetes média bizonyos szempontból igencsak megkönnyíti egy-egy hír, esemény, rendezvény reklámozását. Közösségi oldalak (facebook), apróhirdetési oldalak, e-mail stb.

 

A feladat egyik része ennyiből állna, hogy én küldök neked egy szórólapot amit tovább tudsz küldeni például e-mailen keresztül az ismerőseidnek. Általában a facebook-ra is felteszem mint esemény és ott is csak egy pár kattintás és máris értesítetted több száz ismerősödet. Persze számtalan lehetőség van még ez csak egy pár ötlet.

 

A feladat másik része (persze e nélkül is működhet), hogy kinyomtatod és kiteszed egy pár helyre a plakátot a városodban.

 

Amint megvan a 4 jelentkező ezt jelzed felém és találunk egy időpontot ami mindenkinek jó. Vagy akár konkrét időpontot is kitűzhetünk ez is egyeztetés, megbeszélés kérdése.

 

Bárhol tartok rajztanfolyamot, Magyarország határain túl is. Ha bármilyen más ötleted van a szervezéssel kapcsolatban keress bátran nyitott vagyok új ötletekre.

 

Kapcsolódó képek: